TRABZON / ORTAHİSAR - Çimenli Ortaokulu

Çanakkale Zaferinin 109. yılı okulumuzda düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Mrt

Okulumuz velilerine Trabzon RAM eğitmeni Ümmühan PEKBÜYÜK tarafından "Psikolojik Sağlamlık " konulu seminer verildi.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı´nın Kabulü" kutlamaları okulumuzda yapıldı.

Mrt

Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Diş Hekimi Zafercan HIZARCI tarafından okulumuz öğrencilerine "Sigara Kullanmanın Ağız ve Diş Sağlığına Etkileri" konulu sunum yapıldı.

Şbt

Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıldönümü okulumuzda düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine DENEYAP tanıtım sunumu yapıldı.

Şbt

Deneyap teknoloji atölyeleri yeni yıldızlarını arıyor.

Şbt

2024 yılı KODLAYAP sınav süreci açıklandı.

Şbt

Okulumuz 6. sınıf öğrencilerine "Güvenli İnternet" konulu sunum yapıldı.

Ara

Okulumuz çok amaçlı salonunda öğrencilerimize diyabet ile ilgili sunum yapıldı.

Ara

Okulumuz futbol takımı ilimizde düzenlenen penaltı turnuvasında dördüncü olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

Öğrencilerimiz Trabzon Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Minik Sincaplar Orman Okuluna gittiler.Cumhuriyetimizin 100 yılı anısına 100 adet fidan diktiler. Ayrıca Çedes kapsamında Sorumluluklarını yerine getirdiler. Doğaya karşı sorumluluk duygusu geliştirdiler.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü anma töreni okulumuz çok amaçlı salonunda  öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Kas

Kızılay Haftası okulumuzda düzenlenen etkinlikle kutlandı.