TRABZON / ORTAHİSAR - Çimenli Ortaokulu

Kas

10 Kasım Atatürk´ü anma töreni okulumuz çok amaçlı salonunda  öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Kas

Kızılay Haftası okulumuzda düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Ekm

Cumhuriyetimizin  100. yılı okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşku ile kutlandı.Programın hazırlanmasında emeği geçen değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Ortahisar kitap günleri kapsamında eğitimci yazar Murat Yıldız okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimizle eğitim, kitaplar, okuma kültürümüz ve geleceğimiz konulu keyifli bir söyleşi yapan yazarımız sonrasında kitaplarını imzaladı. Öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle oldukça keyifli bir etkinlik gerçekleşti.

Ekm

Afet İl Müdürlüğü eğitmenleri tarafından okulumuz öğrencilerine  Afet Farkındalık Eğitimi verildi..

Haz

Okulumuz bahçesinde düzenlenen törenle öğrencilerimiz karnelerini aldı.

Haz

Okulumuz öğrencilerinn hazırlamış olduğu resimler ve çeşitli tasarımlar okulumuz çok  amaçlı salonunda sergilendi.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda düzenlenen etkinlikle kutlandı.

May

İlimiz Milli Eğitim Müdürü Sayın Evren GÖRMÜŞ beraberinde İl Milli Eğitim Şube Müdürü Erkan ALBAYRAK,  Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cemil KARAKAŞ,  ve  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem KARAHASAN ile birlikte okulumuzu ziyaret etti.

May

Okulumuz öğrencilerine "Meslek Seçimi" konulu seminer verilmiştir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda düzenlenen etkiliklerle kutlandı.

18 Mart Çanakkale Zaferi okulumuzda düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Okulumuz sıfır atık belgesi almıştır.

Kas

Okulumuz öğrencilerine KTÜ Çocuk Diş Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tamer TÜZÜNER , Dr.Öğr. Üyesi Kıvanç DÜLGER  ve araştırma görevlileri tarafından Ağız ve Diş Sağlığı konulu eğitim verilmiştir.